Servis stomatološke opremePoduzeće Elektrotehnika d.o.o. pod brendom ELLDENT specijalizirano je za konstruiranje, proizvodnju i prodaju stomatološke opreme i materijala.

Servisni odjel stomatološke opreme odnosi se na servis opreme koji nudimo u svom prodajnom asortimanu. Također za napomenuti je da osobe koje provode i vrše servis stomatološke opreme redom su ovlašteni djelatnici te posjeduju certifikate naših renomiranih dobavljača.

Poduzeće Elektrotehnika d.o.o. jamči svojim kupcima stomatološke opreme siguran i pouzdan rad uređaja. Samim time što prepoznajemo njihovu važnost pri obavljanju svakodnevnih poslova te zbog toga omogućujemo servis za kompletnu opremu.

Vrijeme popravka navedenih uređaja svedeno je na minimum a dijelovi koji se koriste su isključivo originalni čime Vam jamčimo pouzdanost i sigurnost poslovanja s nama.

U sklopu svoje djelatnosti osim odjela prodaje, zastupstva renomiranih partnera, posjedujemo i odobrenje Ministarstva za uvoz, servisiranje i postavljanje stomatoloških uređaja i opreme.
K O N T A K T
close slider

INFO

Priložite datoteku

Upotrebom ovog obrasca slažete se s pohranom i rukovanjem vaših podataka od strane ove web stranice.